Ga naar de inhoud

Technische SEO analyse

Een sterke online aanwezigheid begint met een solide technische basis. Een technische SEO Analyse biedt een grondige evaluatie van de achterliggende structuren van je website om ervoor te zorgen dat zoekmachines deze optimaal kunnen begrijpen en indexeren.

We starten de analyse met een technische SEO Audit

De technische SEO Audit is het startpunt. Door middel van een gedetailleerde audit, die bestaat uit een uitgebreide technische SEO checklist, identificeer ik kritieke gebieden voor verbetering en stel ik een actieplan op om deze aan te pakken. Dit omvat een diepgaande analyse van de technische aspecten van je website, gevolgd door aanbevelingen en implementatie van strategieën om je website te optimaliseren voor maximale zichtbaarheid en prestaties.

technische SEO analyse

Wat omvat de technische SEO analyse?

De technische SEO Analyse die ik maak omvat een diepgaande evaluatie van verschillende technische zoekmachine optimalisatie aspecten van je website, waaronder:

  • Website architectuur: ik onderzoek de structuur van je website om ervoor te zorgen dat deze logisch is opgebouwd en gemakkelijk te navigeren is voor zowel gebruikers als zoekmachines.
  • Indexeringsproblemen: ik identificeer en los eventuele problemen op die zoekmachines kunnen verhinderen je website volledig te indexeren, waardoor potentiële zichtbaarheid wordt belemmerd.
  • Laadsnelheid optimalisatie: We optimaliseren de laadsnelheid van je website, wat niet alleen belangrijk is voor de gebruikerservaring, maar ook een belangrijke rankingfactor is voor zoekmachines.
  • Mobiele Responsiviteit: We controleren of je website goed presteert op mobiele apparaten, aangezien dit een cruciale factor is voor zowel gebruikerservaring als SEO.
  • Technische SEO Fouten: We sporen technische fouten op die de prestaties van je website kunnen beïnvloeden, zoals gebroken links, ontbrekende afbeeldingen en meer.
  • En nog veel meer checks, zoals de sitemap, Robots,txt, canonical tag, Hreflang tags etc.

Volgende stap – Technische SEO optimalisatie

Na de technische SEO analyse vind de technische optimalisatie plaats. De bevindingen van de technische analyse gebruik ik om gerichte optimalisaties door te voeren die de algehele SEO-prestaties van je website verbeteren.

Technische SEO analyse voor jouw website?

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf en website kan betekenen middels technische SEO en optimalisatie? Bekijk hier alle SEO diensten waar ik bij kan helpen. Neem contact met mij op, dan bespreken we samen de kansen, mogelijke werkwijze en doelen die we kunnen behalen middels zoekmachine optimalisatie.

Samen resultaat behalen!

Een website vindbaar maken doe je niet alleen. Dit doe je samen. Jij weet het beste wie jouw doelgroep is en tegen welke problemen ze aanlopen. Met deze input kan ik de beste SEO strategie ontwikkelen.

Geen 9-5 mentaliteit

Ik ben erg flexibel. De hele dag ben ik beschikbaar voor (technische) SEO vragen of advies.

Resultaatgericht

Vooraf het doel bepalen wat wij willen behalen. Resultaten staan altijd op de eerste plaats.

Senior SEO specialist

Senior level technische SEO vaardigheden. 9 jaar ervaring.

Donny Mast

Technische SEO analyse

Donny Mast

Technische SEO optimalisatie

Donny Mast

SEO strategie