Ga naar de inhoud

Mijn verhaal

Tijdens de afstudeerstage van Commerciële Economie in aanraking gekomen met SEO (2014). Vervolgens 7 jaar gewerkt als SEO consultant. 2 jaar bij Sam Online Marketing en 5 jaar bij Maxlead. Gegroeid van junior tot medior, senior en uiteindelijk team lead.

In deze rol tientallen bedrijven geholpen met het verbeteren van de organische vindbaarheid. Van Basic-Fit tot HG, Vacansoleil, Manpower, Q-Park tot Luxaflex.

Daarna 2 jaar gewerkt bij Fuga als SEO lead. Verantwoordelijk voor een team en een portfolio aan affiliate websites.

Naast consultancy werkzaamheden beheer ik ook tientallen eigen websites. Hiervoor voer ik de gehele SEO strategie uit. Van het ontwikkelen van de site tot aan het produceren van content en linkbuilding. Ook voor mijn eigen websites haal ik goede resultaten op het gebied van SEO.

Zie al mijn ervaringen binnen het vakgebied op de SEO CV pagina.

Mijn grote passie is sport. Zo heb ik zwarte band Judo en heb ik aan de Nederlandse top meegedraaid. Momenteel beoefen ik diverse zelfverdedigingskunsten.

Benieuwd hoe ik te werk ga? Dat lees je op de SEO werkwijze pagina.

Samen resultaat behalen!

Een website vindbaar maken doe je niet alleen. Dit doe je samen. De klant weet het beste wie zijn doelgroep is en tegen welke problemen ze aanlopen. Met deze input kan ik de beste content en SEO strategie ontwikkelen.

Geen 9-5 mentaliteit

Ik ben erg flexibel. De hele dag ben ik beschikbaar voor vragen of advies.

Resultaatgericht

Vooraf het doel bepalen wat wij willen behalen. Resultaten staan altijd op de eerste plaats.

Senior SEO specialist

Senior level SEO werkzaamheden. 8 jaar ervaring.

Donny Mast

Content specialist

Donny Mast

Linkbuilding specialist

Donny Mast

SEO strategie