Ga naar de inhoud

SEO Audit (scan) en Analyse

Met een uitgebreide SEO Audit bied ik een diepgaande scan en analyse van jouw website, waarbij ik elke pijler van SEO grondig onder de loep neem.

Wat omvat de SEO audit?

In de SEO Audit ga ik verder dan alleen een oppervlakkige evaluatie / scan op hoofdlijnen. Ik duik diep in de kern van jouw website en voer een grondige analyse uit van de volgende SEO pijlers:

  1. Technische SEO: Ik voer een grondige analyse uit van de technische aspecten van jouw website, inclusief laadsnelheid, mobiele responsiviteit, indexeerbaarheid en meer. Door technische problemen op te lossen, kunnen we onder andere de gebruikerservaring verbeteren.
  2. Sitestructuur: Ik evalueer de navigatiestructuur en interne linkstructuur van jouw website om ervoor te zorgen dat deze logisch is opgebouwd en gemakkelijk te begrijpen is voor zowel gebruikers als zoekmachines.
  3. Autoriteit opbouw: Ik onderzoek de huidige status van jouw website autoriteit, inclusief scan van het backlinkprofiel, domein autoriteit en sociale signalen.
  4. Content creatie en optimalisatie: Ik bekijk de kwaliteit, relevantie en optimalisatie van de content op jouw website. Door te zorgen voor hoogwaardige en geoptimaliseerde content, kunnen we de betrokkenheid van gebruikers vergroten. Ik geef adviezen voor bestaande content optimalisatie en voor nieuwe content creatie op basis van actueel zoekwoordenonderzoek.
SEO Audit

Elke pijler uit de zoekmachine optimalisatie audit bestaat uit een tiental checks. In totaal loop ik 40 onderdelen af middels een checklist, die allemaal invloed hebben op de vindbaarheid van de site. Kortom, de SEO audit is uitgebreid en geeft een perfect beeld van de staat van jouw website op het gebied van zichtbaarheid.

Deliverables SEO Audit en analyse

Met mijn SEO Audit ontvang je een uitgebreid rapport dat de bevindingen van mijn analyse samenvat. Dit rapport bevat niet alleen een overzicht van de huidige staat van jouw website, maar ook aanbevelingen en strategieën om de prestaties te verbeteren en je online zichtbaarheid te vergroten. Elk actiepunt categoriseer ik op basis van de impact die het heeft op de zoekmachine vindbaarheid. Impact 1 bij een actiepunt uit de SEO scan wil zeggen dat dit punt oplossen maximale impact heeft op de organische vindbaarheid. Focus op het verbeteren van dit actiepunt. Impact 5 heeft een lage impact. Voor dit actiepunt uit de SEO audit kan besloten worden het later in de strategie op te pakken of op on hold te zetten.

Volgende stap – Implementatie actiepunten audit

Na de SEO audit vind de implementatie plaats. De bevindingen van de SEO scan gebruik ik om gerichte optimalisaties door te voeren die de algehele SEO-prestaties van je website verbeteren.

SEO audit voor jouw website?

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf en website kan betekenen op het gebied van SEO? Interesse in een SEO audit of analyse? Neem contact met mij op, dan bespreken we samen de kansen, mogelijke werkwijze en doelen die we kunnen behalen.

Bekijk hier alle SEO diensten waar ik bij kan helpen.

Samen resultaat behalen!

Een website vindbaar maken doe je niet alleen. Dit doe je samen. Jij weet het beste wie jouw doelgroep is en tegen welke problemen ze aanlopen. Met deze input kan ik de beste SEO strategie ontwikkelen.

Geen 9-5 mentaliteit

Ik ben erg flexibel. De hele dag ben ik beschikbaar voor SEO vragen of advies.

Resultaatgericht

Vooraf het doel bepalen wat wij willen behalen. Resultaten staan altijd op de eerste plaats.

Senior SEO specialist

Senior level SEO audit vaardigheden. 9 jaar ervaring.

Donny Mast

SEO analyse

Donny Mast

SEO audit / scan

Donny Mast

SEO strategie