Ga naar de inhoud

SEO Abonnement

Een SEO abonnement biedt een betaalbare en efficiënte manier om de SEO van jouw website voortdurend te verbeteren. Het is ideaal voor bedrijven die geen grote eenmalige investering willen doen maar wel hun online zichtbaarheid willen vergroten. Ook voor bedrijven die hun huidige zichtbaarheid willen behouden, is een SEO abonnement een uitstekende keuze. Op deze pagina lees je alles over de SEO pakketten die ik bied en waar de kosten veelal uit bestaan.

Wat je kunt verwachten in een SEO pakket

Met mijn SEO abonnement werken we maandelijks aan het optimaliseren van je website. Met mijn 10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie, zorg ik ervoor dat jouw website goed gaat scoren in zowel Google als Bing.

seo abonnement

Waarom kiezen voor mijn SEO pakketten?

 • Ervaring: 10 jaar ervaring binnen SEO. Tientallen bedrijven geholpen aan een betere zichtbaarheid, waaronder Basic-Fit, Vacansoleil, HG, Q-Park en nog veel meer. 
 • Up-to-date strategie. SEO volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Ik bezoek jaarlijks diverse SEO congressen op mijn kennis op peil te houden. 
 • Resultaatgericht: Mijn focus ligt op het behalen van meetbare resultaten
 • Duidelijk en transparant: Ik bied heldere rapportages en regelmatige updates over de voortgang van de SEO strategie. 
 • Organisch betere vindbaarheid: Door voortdurende optimalisatie verbeteren we de organische vindbaarheid van je website.

Met mijn SEO abonnement zorg ik ervoor dat jouw website altijd goed vindbaar blijft, zonder de noodzaak van een grote initiële investering in een SEO pakket. 

Wat houdt een SEO abonnement in?

In het SEO abonnement richt ik mij op het verhogen van de relevantie en autoriteit van een website, zodat zoekmachines deze hoger rangschikken voor specifieke zoekopdrachten. Dit wordt bereikt door verschillende onderdelen van de website te optimaliseren, zoals content, interne structuur, links en technische elementen. Het doel is om de website aantrekkelijk te maken voor zowel zoekmachines als gebruikers.

Een doorlopend proces

Zoekmachines updaten regelmatig hun algoritmen en ranking factoren, waardoor SEO een continu proces is. Om de beste resultaten te behalen, is het cruciaal om up-to-date te blijven met de nieuwste SEO ontwikkelingen en trends. Een SEO abonnement is daarom een uitstekende manier om zowel de prestaties van je website te verbeteren als actueel te blijven.

Voordelen van een SEO Abonnement

Altijd Up-to-date: Ik zorg ervoor dat je website voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste SEO-richtlijnen en -algoritmen.

Flexibiliteit: Het SEO abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Schaalbaarheid: De inspanningen kunnen worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf. Dit betekent dat we strategisch kunnen opschalen wanneer nodig en afschalen waar mogelijk.

Met een SEO abonnement ben je verzekerd van voortdurende optimalisatie en deskundige begeleiding, waardoor je website beter zichtbaar wordt en meer verkeer aantrekt. 

Wat zit er in een SEO abonnement?

Elke maand evalueren we opnieuw de behoeften om de zichtbaarheid van je website te verbeteren. Hierbij pakken we verschillende zaken aan binnen het SEO abonnement, zoals:

 • Zoekwoordenonderzoek: Het identificeren van nieuwe en relevante zoekwoorden om je contentstrategie te versterken.
 • Content Optimalisatie: Bijwerken en verbeteren van bestaande content om deze beter af te stemmen op zoekopdrachten en gebruikersintentie.
 • Technische SEO: Controleren en verbeteren van technische aspecten van de website, zoals laadsnelheid, statuscodes en gestructureerde data.
 • Linkbuilding: Verzamelen van kwalitatieve backlinks om de autoriteit van je website te vergroten.
 • Rapportages en Analyse: Maandelijks gedetailleerde rapportages over de prestaties van je website en het aanpassen van de strategie op basis van de resultaten.

Door regelmatig deze aspecten te beoordelen en aan te passen, zorgen we ervoor dat je website voortdurend geoptimaliseerd blijft en beter zichtbaar wordt in zoekmachines.

Wat kost een SEO Abonnement / pakket

Voordat we van start gaan met het SEO abonnement / pakket, bespreken we je wensen en doelen en stel ik een strategie op die past bij de tijdsduur waarin je deze doelen wilt bereiken. Op basis hiervan maak ik een voorstel voor de maandelijkse SEO investering. Dit kan bijvoorbeeld een SEO pakket zijn van 4 uur per maand, 8 uur per maand of meer bij een grotere website. 

Waarom een SEO Abonnement?

SEO is geen eenmalige klus. Het is een doorlopend proces waarbij verschillende technieken worden toegepast om zoekmachines zoals Google te laten weten dat jouw website de beste resultaten moet tonen voor bepaalde zoekopdrachten. Een SEO abonnement zorgt ervoor dat hier voortdurend aandacht aan wordt besteed.

seo pakket

Hoe lang duurt een SEO Traject?

Een goed SEO traject genereert opbrengsten, en iets wat winst oplevert, breidt zich alleen maar uit. De tijd die nodig is om resultaten te zien, varieert, maar meestal merk je binnen 3 maanden al verbetering. Als je een SEO pakket kiest met meer uren per maand, zal je sneller resultaten zien omdat er meer kan worden opgepakt vanaf maand 1. 

Wat kan ik zelf doen binnen een SEO pakket? 

Er zijn veel zaken die je zelf kunt aanpakken. In de meeste trajecten en SEO pakketten geef ik aan aan wat de klant zelf kan/moet doen en welke taken ik op mij neem in het SEO abonnement. Dit zorgt voor transparantie en betrokkenheid bij het traject, wat leidt tot de beste resultaten.

Krijg ik elke maand een SEO rapportage?

Na minimaal 3 maanden, na de start van het SEO abonnement, ontvang je maandelijks een rapportage met alle belangrijke SEO statistieken. Verbeteringen, veranderingen en eventuele verslechteringen worden overzichtelijk in kaart gebracht. 

SEO abonnement opzeggen

Je kan elk moment het SEO abonnement beëindigen. Laat het minimaal één volledige kalendermaand van tevoren weten en ik zorg voor een nette eindrapportage.

SEO kosten

SEO kosten worden uitgesplitst in 3 onderdelen:

 • Consultancy kosten, het SEO abonnement zoals hierboven besproken.
 • Linkbuilding budget
 • Content ontwikkeling kosten. kan ook binnen het SEO abonnement.

SEO kosten – Linkbuilding budget

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van elke SEO strategie, waarbij het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar de website een directe impact kan hebben op de zoekmachine rankings. Het linkbuilding budget omvat kosten voor de inkoop van relevante websites en blogs en het creëren van content voor plaatsing 

SEO kosten – Content ontwikkeling

Content blijft de kern van elke effectieve SEO strategie. Het creëren van hoogwaardige, relevante en interessante content is essentieel om zowel zoekmachines als gebruikers aan te trekken. De kosten voor contentontwikkeling omvatten het inhuren van getalenteerde tekstschrijvers om verschillende soorten content te produceren, zoals blogposts, infographics, video’s en meer. Het investeren in contentontwikkeling is van vitaal belang voor het behouden van de relevantie van de website en het aantrekken van organisch verkeer op lange termijn. Ik kan binnen het SEO abonnement ook content schrijven voor jouw website. 

Samen resultaat behalen!

Een website vindbaar maken doe je niet alleen. Dit doe je samen. Jij weet het beste wie jouw doelgroep is en tegen welke problemen ze aanlopen. Met deze input kan ik de beste SEO analyse uitvoeren en strategie ontwikkelen binnen het SEO abonnement.

Geen 9-5 mentaliteit

Ik ben erg flexibel. De hele dag ben ik beschikbaar voor SEO vragen of advies.

Resultaatgericht

Vooraf het doel bepalen wat wij willen behalen binnen het SEO pakket. Resultaten staan altijd op de eerste plaats.

Senior SEO specialist

Senior level SEO vaardigheden. 9 jaar ervaring.

Donny Mast

SEO analyse

Donny Mast

SEO optimalisatie

Donny Mast

SEO abonnement